De hoogtepunten van Kuala Lumpur

Kuala Lumpur Tower

De hoogtepunten van Kuala Lumpur

Vakanties naar Azië worden steeds vaker gemaakt. Daarbij wordt de stad Kuala Lumpur ook steeds vaker als een stedentrip bezocht. Het populairst is deze stad om een aantal dagen te bezoeken en vervolgens door te vliegen naar je volgende bestemming in Azië. Benieuwd naar de hoogtepunten van Kuala Lumpur? We hebben ze hieronder op een rijtje gezet.

Bezienswaardigheden van Kuala Lumpur

Onderstaand staan de hoogtepunten van Kuala Lumpur die je binnen een aantal dagen bekeken kunt hebben. Op deze manier heb je de belangrijkste plekken van de stad bezocht en is het tijd voor je volgende bestemming.

  1. De Petronas Twin Towers. Dit is het pracht en praal van de stad. Midden in het centrum staan deze enorme identieke gebouwen. Het is mogelijk om de gebouwen te bezoeken en omhoog te gaan waar je geniet van het mooie uitzicht over de stad.
  2. Menara KL Tower. Niet alleen bij de Petronas Twin Towers geniet je van een mooi uitzicht, maar ook vanuit de Kuala Lumpur Tower. In deze toren is tevens een restaurant te vinden vanwaar je geniet van heerlijke gerechten, terwijl je ondertussen het uitzicht bekijkt.
  3. Verder wordt het aangeraden om Chinatown te bezoeken. Dit is een gezellige wijk om doorheen te lopen. Je geniet er van het lekkere eten, je koopt er leuke souvenirs en andere voorwerpen. Met een uurtje heb je het er gezien en loop je naar de volgende plek hier dichtbij: De Central Market.
  4. De Central Market is vlakbij Chinatown gelegen en dit is een indoor markt waar je allerlei mooie lokale producten tegenkomt.
  5. De Batu Caves. Dit zijn enorme grotten die iets buiten het centrum van de stad zijn gelegen. Voor de ingang van de grotten staat een enorm gouden beeld. Je zult wel flink wat trappen moeten beklimmen voordat je de grotten bekijkt.
  6. De winkelcentra. Kuala Lumpur staat bekend om de vele winkelcentra. Deze enorme malls moet je bezocht hebben tijdens je bezoek aan deze stad. Enkele aanraders zijn Suria KLCC, Berjaya Times Square en de Sunway Pyramid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *