Op vakantie in eigen land

Veel mensen vinden het heerlijk om even er tussen uit te gaan. Even weg van alle huishoudelijke klussen, even weg van alle werkstress en een gezellig weekje of weekendje weg met vrienden of familie. Deze rust kan je vinden door op vakantie te gaan naar het buitenland, maar je kan het ook leuk houden in ons eigen land. Een gezellig weekendje weg hoeft niet ver en duur te zijn, maar kan gewoon in de buurt.

Stedentrip

Voor de shoppers onder ons kan je een stedentripje organiseren. Er zijn veel leuke steden in Nederland die enorm leuk zijn om te bezoeken. In steden zijn veel leuke winkelstraten, maar je kan er ook voor kiezen om musea en bezienswaardigheden te bezoeken. Het slapen kan hier in een hotel en meestal vallen deze prijzen ook nog reuze mee. Door het openbaar vervoer in Nederland kan je ook nog is gemakkelijk en goedkoop op de bestemming komen.

Rustig weekendje weg

Wanneer je geen zin hebt om een drukke stad te bezoeken kan je ook kiezen voor een rustig weekendje weg. Er zijn veel fietsroutes in Nederland die je kan volgen en tussendoor slapen in hostels, campings of in bread and breakfasts. Een andere mogelijkheid is om in de kop van Noord-Holland op vakantie te gaan. In de kop zijn er veel rustige activiteiten te doen, die voor iedereen leuk zijn. Zo kan je lekker uitwaaien op het strand, kun je leuke terrasjes bezoeken in de kleine dorpjes en kan je ook nog is het water op gaan om te ontspannen. Je kan hier slapen in hotels, maar je kan er ook voor kiezen om bijzonder te overnachten in bijvoorbeeld een boomhut of oud treinstation. Neem een kijkje online om te kijken welke mogelijkheden er zijn en ik weet zeker dat jij wat zult vinden wat jou aanspreekt!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *